![]() | |
در چهاردهمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری، آئین نامه تشکیل کمیته های تخصصی شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری بررسی شد.
به گزارش خبرنگار «پژوهشی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر منصور کبگانیان، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در پایان جلسه ظهر امروز کمیسیون در خصوص مباحث این جلسه گفت: در چهاردهمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری ابتدا برنامههای هفته پژوهش که امسال به دلیل همزمانی با دو انتخابات اخیر به تعویق افتاده مورد بحث و بررسی قرار گرفت و برنامههایی برای برگزاری هرچه باشکوهتر آن در اواخر دی ماه ارائه شد.
وی افزود: از دیگر مباحث این جلسه، آئین نامه تشکیل کمیته های تخصصی دوازدهگانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری بود که پیشنهادهای خوبی در این زمینه ارائه و بررسی شد.
دکتر کبگانیان با اشاره به تصویب تشکیل 10 کمیته تخصصی و دو کمیته سیاستگذاری و هماهنگی در جلسه گذشته شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری خاطرنشان کرد: این کمیتهها که با حضور نمایندگانی از تمام وزارتخانه ها و دستگاههای ذیربط تشکیل میشوند، نقش موثری در توسعه علم و فنآوری کشور و جهتدهی به سیاستها در این بخش خواهند داشت.
به گزارش ایسنا، چهاردهمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری روز چهارشنبه با حضور نمایندگان و معاونین پژوهشی وزارتخانه های مختلف، روسای تعدادی از دانشگاههای کشور و سایر اعضای کمیسیون در سالن شهید عضدی وزارت علوم برگزار شد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی
استاندار همدان گفت: تعریف نظام جامع تحقیقات زیربنای تحقق اهداف توسعه پایدار در جامعه است.
"بهروز مرادی" روز سهشنبه در کارگروه پژوهش، آمار و فناوری اطلاعات افزود: افق همکاری بین دانشگاه و دستگاههای اجرایی برای نیل به اهداف توسعه در نظام جامع تحقیقات تعریف میشود.
وی اظهار داشت: بهرهگیری مناسب از ظرفیت بالای علمی دانشگاهها و همچنین قابلیت و تواناییهای دستگاههای اجرایی با ایجاد هماهنگیهای لازم امکان پذیر است.
وی خاطرنشان کرد: پیشرفت و توسعه همه جانبه در کشور در سایه وجود همگرایی و هماهنگی مناسب بین دولت، دانشگاه و بخش خصوصی صنعت محقق میشود.
استاندار همدان تصریح کرد: نتیجه تحقیقات و پژوهشهای انجام شده باید به صورت راهکار اجرایی برای رفع مشکلات موجود در استان به کار گرفته شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی همدان نیز گفت: گسترش بازار تحقیق و پژوهش یکی از اولویتهای اساسی برای استفاده مناسب از منابع استان برای تحقق اهداف چشم انداز توسعه است.
"علیحیدر نوری" روند رشد پژوهش را متناسب با تقویت بازار عرضه و تقاضا ارزیابی کرد و افزود: همچنین تحقیق بستر مناسبی برای توانمندسازی دستگاههای اجرایی است.
وی خاطرنشان کرد: اشاعه فرهنگ تحقیق و پژوهش در مدیران دستگاههای دولتی مانع از تصمیمگیریهای غیر کارشناسی و چشم بسته آنان برای اداره جامعه میشود.