دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم، موفق به ثبت هشت اختراع در اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی کشور شد.
مجتبی حیدری هراتمه دانشجوی کارشناسی رشته روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحدتربیت معلم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ساخت آدرس یاب شهری، ساخت مشعل آبی برای زیبا سازی فضای آسمانی با کاربرد شهرداری های کشور، ساخت آبمیوه گیری سیار با قابلیت استفاده از برق 12 ولت و قابل شارژ، ساخت دستگاه نان پز لقمه ای برای کاهش ضایعات نان، ساخت بیل آسان بر، ساخت کنترل روشنایی ساختمانی با سیستم تلویزیونی، دستگاه نمانویس با کارآیی در تکنولوژی آموزشی و بزرگنمایی و طراحی، ساخت دستگاه مخلوط کن آب گرم و سرد دوش حمام با قابلیت نشان دادن درجه حرارت آب، متحرک بودن دوش، تایمر زمان، قبله سنج برای غسل آب از جمله این اختراعات است.
وی در مورد اختراعات خود گفت: دستگاه جمعگر آب، مخلوط کننده آب سرد و گرم در حمام و دارای دوش متحرک برای استفاده سنین مختلف و دارای زمان سنج و ساعت نیز است.
حیدری درباره اختراع دستگاه نان پز لقمه ای ادامه داد: دستگاه نان پز لقمه ای دستگاهی جدید است و برای پخت نان در آشپرخانه منازل که قادر است و مانند آبمیوه گیری، در آشپزخانه با تولید نانی جدید و کوچک در حد یک لقمه که نیازی به پاره کردن نیست بیانجامد، این دستگاه قادر است انواع نان خانگی، ماشینی، سنگک،بربری را به صورت همزمان تولید کند و مزیت اصلی آن ضمن صرفه جویی در مصرف بهینه نان با فرهنگ مصرف نیز کمک می کند.
وی افزود: بیل آسان بر، نوعی بیل دستی است که سیم مکانیکی و برقی دارد و زمین کشاورزی را راحتر برش می دهد و نیاز کمتری به نیروی جسمانی کشاورز وکارگران دارد این بیل به دلیل روشنایی اش قادر است در شب نیز به راحتی با آن کارکرد و مزیت آن بهینه سازی عملیات کاری بیلهای دستی است.
حیدری در خصوص دستگاه مشعل آبی گفت: این دستگاه نوعی آبنمای آسمانی است که با طراحی اپتیک و با استفاده از قواید نسیمایی قادر است، آب نمایی در ارتفاع 50 متری آسمان ایجاد کند و در رنگهای مختلف شعله ای زیبا برای زیبا سازی فضای آسمان شهرها پدید آورده و شهرداری های کشور می توانند از آن در مبلمان هوایی شهرها بهره بگیرند.
حیدری در ادامه در مورد دیگر اختراعات خود افزود: دستگاه نمانویس، نوعی ابزار تکنولوژی آموزشی است و برای مطالعه کتب و تدریس در منازل و فضاهای آموزشی مصرف دارد و نوشته های کتاب تصاویر را در ابعاد مختلف طراحی و ارائه می دهد، این دستگاه سیستم کنترل روشنایی منازل نیز یک وسیله الکترونیکی است که از طریق تلویزیون و کنترل، لامپ اتاق های منازل را خاموش و روشن می کند و مهم اینکه تصاویر لامپ هر اتاق در صفحه تلویزیونی موجود و بدون مراجعه به اتاقها با دیدن تصویر آن از وضعیت خاموش یا روشن بودن آن مطلع و همچنین از طریق همین صفحه نمایشگر امکان خاموش و روشن کردن امکان پذیر است.
وی درباره دستگاه آبمیوه گیری سیار گفت: این آبمیوه گیری با باطری کار می کند و قابل استفاده در فضاهای عمومی مانند پارکها و مسافرت است و باطری آن قابل شارژ بوده و قادر است چند کیلو میوه را آب یگیرد، این دستگاه چند مخزنه بوده و همزمان می توانند چند میوه را آب بگیرد.
وی درباره آخرین اختراع خود تصریح کرد: آدرس یاب شهری،دستگاهی الکترونیکی و تصویری است که می تواند آدرس دقیق خیابانها و مراکز موجود در خیابان را همراه با تصویر آن و کروکی و اطلاعات موقعیتی و فاصله آن از مبدا ارائه دهد .
دستگاه آدرس یاب شهری شبیه آتاری عمل کرده و با حرکت موس به جلو تصویر خیابان به طرف جلو نمایان است و به سمت چپ مراکز سمت چپ خیابان و به سمت راست مراکز سمت راست خیابان نمایان می شود.